Campagneleidersdebat gemeenteraadsverkiezingen op donderdag 20 maart

Zoals inmiddels traditie is, houdt Stichting Machiavelli de ochtend na de verkiezingen een campagneleidersdebat. Ook na de gemeenteraadsverkiezingen van 20 maart 2014 heeft dit ontbijtdebat plaatsgevonden. Daarin is teruggeblikt op de campagne.

Aan het debat is deelgenomen door Hans Spekman (PvdA), Hans Janssens (CDA), Maarten Hijink (SP), Kees Verhoeven (D66) en Ronald Buijt (Leefbaar Rotterdam) en staat onder leiding van Wilco Boom (parlementair verslaggever van de NOS). Zij zijn ingegaan op onder andere de hoogte- en dieptepunten tijdens de campagne. Welke doelstellingen hadden de partijen? Hoe wilde men deze realiseren en is men daarin ook geslaagd? En in hoeverre heeft de landelijke politiek invloed gehad op de lokale uitslagen?