Campagneleidersdebat Tweede Kamerverkiezingen 2017

Na de Tweede Kamerverkiezingen op woensdag 15 maart 2017, organiseerde Stichting Machiavelli donderdagochtend 16 maart traditiegetrouw een campagneleidersdebat waarin werd teruggeblikt op de campagne. Dit ontbijtdebat vond plaats in Perscentrum Nieuwspoort.
Aan het debat werd deelgenomen door de volgende campagneleiders: Bas Erlings (VVD), Hans Spekman (PvdA), Hans Janssens (CDA), Sjoerd Sjoerdsma (D66) en Wijnand Duyvendak (GroenLinks) . Er is onder meer gesproken over de hoogte- en dieptepunten tijdens de campagne. Welke doelstellingen hadden de campagneteams? Hoe wilden zij deze realiseren en in hoeverre is dat ook geslaagd? En waren er game changers in de campagne? Op al deze vragen is uitvoerig ingegaan onder leiding van Wilco Boom (parlementair verslaggever van de NOS).

Het Machiavelli Campagneleidersdebat is terug te kijken via deze link.