Aftrap parlementaire jaar 2016-2017 met Pechtold en Samsom

De Stichting Machiavelli trapte het parlementaire jaar 2016-2017 in Perscentrum Nieuwspoort af met Diederik Samsom (PvdA) en Alexander Pechtold (D66). Zij deden onder leiding van Volkskrant-journalist Martin Sommer uit de doeken wat volgens hen het komende politieke jaar gaat brengen en hoe zij hun eigen rol daarin zien. De bijeenkomst was voor het eerst live te volgen via Politiek24.

U kunt hier de volledige bijeenkomst terugkijken.

Klik op de afbeelding om de toespraak van Alexander Pechtold terug te kijken. Klik hier voor de uitgeschreven toespraak.

Klik op de afbeelding om de toespraak van Diederik Samsom terug te kijken. Klik hier voor de uitgeschreven toespraak.
Campagneleidersdebat Tweede Kamerverkiezingen 2017
Na de Tweede Kamerverkiezingen op woensdag 15 maart 2017, organiseerde Stichting Machiavelli donderdagochtend 16 maart traditiegetrouw een campagneleidersdebat waarin werd teruggeblikt op...