Over Publieke Communicatie

Campagneleidersdebat Gemeenteraadsverkiezingen 2018

De Gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. In dat kader verzorgt Stichting Machiavelli de ochtend na de Gemeenteraadsverkiezingsn traditiegetrouw een campagneleidersdebat waarin wordt teruggeblikt op de campagne. Dit ontbijtdebat vindt op donderdag 22 maart plaats in Perscentrum Nieuwspoort.

Aan het debat wordt deelgenomen door de campagneleiders van VVD, CDA, D66, GroenLinks, SP en PvdA en Leefbaar Rotterdam. Zij zullen ingaan op de hoogte- en dieptepunten tijdens de campagne. Welke doelstellingen hadden de campagneteams? Hoe wilde men deze realiseren en is men daarin ook geslaagd? Welke rol speelden de sociale media? Wat was de ‘game changer’ tijdens deze campagne? Op al deze vragen zal uitvoerig worden ingegaan onder leiding van Wilco Boom (parlementair verslaggever van de NOS).

Het bestuur van de Stichting Machiavelli nodigt u van harte uit voor het campagneleidersdebat. Het debat vindt plaats op donderdag 22 maart in Perscentrum Nieuwspoort te Den Haag. Inloop is vanaf 08.30 uur, de bijeenkomst begint om 09.00 uur en is circa 10.00 uur afgelopen.
 
Waar Perscentrum Nieuwspoort te Den Haag
Wanneer 22-03-2018
Tijdstip 09:00 uur

Uw gegevens

Vul hieronder eventueel opmerkingen in en/of iets waar wij rekening mee moeten houden.

* verplicht veld

Machiavellilezing 2017 door Emily Bell
Emily Bell, professor en founding director bij het Tow Center for Digital Journalism aan Columbia’s Graduate School of Journalism, Columbia University in New York (USA), heeft...
Meer lezen »
Meer prijzen en lezingen »
Stichting Machiavelli | Bezuidenhoutseweg 101 | 2594 AC Den Haag
E-mail: info@stichtingmachiavelli.nl