• Stichting Machiavelli

Campagneleidersdebat Gemeenteraadsverkiezingen 2018

De ochtend na de Gemeenteraadsverkiezingen verzorgde Stichting Machiavelli traditiegetrouw het campagneleidersdebat waarin werd teruggeblikt op de campagne. Het debat vond plaats op 22 maart in perscentrum Nieuwspoort.

Aan het debat is deelgenomen door de campagneleiders van VVD, CDA, D66, GroenLinks, SP en PvdA en Leefbaar Rotterdam. Onder leiding van Wilco Boom (parlementair verslaggever van de NOS) is er gesproken over de hoogte- en dieptepunten tijdens de campagne. De campagneleiders zijn verder ingegaan op de doelstellingen die de campagneteams zichzelf hadden gesteld, hoe zij deze wilde realiseren en of ze achteraf vonden daarin geslaagd te zijn.
Uw gegevens

Vul hieronder eventueel opmerkingen in en/of iets waar wij rekening mee moeten houden.

* verplicht veld