• Stichting Machiavelli

Aftrap parlementaire jaar 2018-2019

De Stichting Machiavelli trapt traditiegetrouw op de eerste Kamerdag het nieuwe parlementaire jaar af met twee fractievoorzitters uit de Tweede Kamer.

Fractievoorzitters Sybrand van Haersma Buma (CDA) en Lilian Marijnissen (SP) zullen vooruitblikken op het komende politieke jaar en hun eigen rol daarin. Onderwerpen zoals de komende Miljoenennota en de Provinciale en Europese verkiezingen zullen voorbij komen. De bijeenkomst staat onder leiding van Elsevier Weekblad-journalist Carla Joosten en Volkskrant-journalist Martin Sommer. Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen

Het bestuur van de Stichting Machiavelli nodigt u van harte uit voor de aftrap van het parlementaire jaar. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 4 september in Perscentrum Nieuwspoort te Den Haag. Inloop is vanaf 8.45 uur, de bijeenkomst begint om 9.00 uur en is om 10.00 uur afgelopen.
Waar Perscentrum Nieuwspoort te Den Haag
Wanneer 04-09-2017
Tijdstip 09:00 uur

Uw gegevens

Vul hieronder eventueel opmerkingen in en/of iets waar wij rekening mee moeten houden.

* verplicht veld